CONDICIONS GENERALS DE VENDA

 

ES POT DESCARREGAR EL SEGÜENT DOCUMENT FENT CLIC AQUÍ

 

AGRÍCOLA DEL CAMP SANTA BÀRBARA, SCCL (en endavant COOPERATIVA) en compliment del que disposa l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, a través de la seva pàgina web i de les presents Condicions Generals, possibilita l'accés per mitjans electrònics de forma permanent,  fàcil, directa i gratuïta a la informació comprensiva de la seva identificació (dades fiscals, domicili i adreça de comunicacions), així com a les dades del client, d'accés exclusiu al mateix, que s'han d'utilitzar en poder de la mateixa.

Les presents Clàusules Generals de Contractació de la COOPERATIVA (en endavant, "les Condicions Generals") regeixen l'accés i la utilització del lloc web accessible mitjançant el nom de domini https://grusco.cat/es/ (en endavant, "el Lloc Web"), així com la contractació de compravenda de productes cooperatius directament amb la COOPERATIVA. El simple accés al Lloc Web atribueix a qui el realitza la condició d'Usuari del Lloc Web (en endavant, "l'"Usuari") i implica l'acceptació de tots els termes inclosos en aquestes Condicions Generals. En cas de no estar d'acord amb aquestes Condicions Generals, l'Usuari ha d'abandonar immediatament el Lloc Web sense utilitzar-lo.

Dades identificatives

AGRÍCOLA DEL CAMP SANTA BÀRBARA, SCCL

CIF: F43329028

Adreça: Passeig Escoles, 71, 43570-Santa Bàrbara, Tarragona, Espanya.

Correu electrònic: grusco@grusco.net

Adreça exercici de drets: grusco@grusco.net

Inscrita al Registre de Cooperatives de la Generalitat amb el número: 5003

Inscrita al RIAAC (Registre d'Indústries Agràries i Alimentàries de Catalunya) amb el número: 4340299

Registre de l' Usuari

La utilització de la botiga online, implica la necessitat de registre de l'Usuari al Lloc Web. L'Usuari haurà de procedir al seu registre indicant el seu nom complet, adreça de correu electrònic i telèfon. Una vegada completat el registre, s'enviarà un missatge al compte de correu designat amb un enllaç que l'Usuari haurà de seguir per confirmar que hi disposa d'accés. En tot cas, per finalitzar el procés de compra, s'exigirà que l'Usuari accepti les presents Condicions Generals, així com la Política de Privacitat i la Política de Cookies. Un cop l'Usuari està registrat correctament a la plataforma, pot en tot moment accedir a "El meu Compte". A través de "El meu Compte" l'Usuari pot modificar les seves dades personals, així com les dades relacionades amb l'enviament de comandes, comprovar si té comandes pendents d'entrega. En l'apartat de "El meu Compte" l'Usuari pot descarregar les factures de les comandes i la possibilitat de cancel·lar el compte en qualsevol moment podent indicar el motiu pel qual desitja cancel·lar-la.

Condicions de tramesa

La COOPERATIVA únicament envia els seus productes al territori comunitari (CEE). No serà possible realitzar el procés de compra a través del Lloc Web a destinacions diferents de les indicades. 2 El lliurament es durà a terme dins de les 48/72 hores des de la recepció del pagament en enviaments a Espanya peninsular, són comptar dies festius. El termini de lliurament en altres zones depenent de la destinació, podrà demorar-se 7 dies més.

En dates assenyalades com Nadal, Reis o ponts especials, el lliurament podrà no estar garantit en el termini assenyalat en el paràgraf anterior, degut a l' elevat volum de mercaderies en les empreses de transport.

En períodes vacacionals, l' enviament es pot demorar 24 o 48 hores a causa de l' alt volum d' enviaments pendents. A Espanya s' entén el mes d' agost com a període de vacances d' estiu.

El servei de botiga online només està disponible per a clients particulars, que tindran la consideració de "consumidors".

La compra de productes, a través de la plataforma al Lloc Web, està subjecta al pagament de despeses d'enviament, a compte del comprador.

Les despeses d' enviament efectives es detallaran al llarg del procés de compra i el comprador tindrà la possibilitat de revisar aquests costos abans de finalitzar la seva compra. La COOPERATIVA no es pot fer responsable de la demora en el lliurament de les comandes per causes no imputables directament a la COOPERATIVA, casos fortuïts o de força major.

El transport dels productes es realitzarà en embalatge adequat a la protecció i seguretat del contingut.

El lliurament de les comandes es realitzarà en el domicili de lliurament designat lliurement per l' Usuari, que pot ser el propi o d' un tercer. La COOPERATIVA no assumirà cap responsabilitat quan el lliurament del producte no arribi a realitzar-se com a conseqüència de la inexactitud o falsedat de les dades facilitades per l' Usuari a tal efecte, així com en el supòsit en què el lliurament no pugui efectuar-se per causes alienes a la COOPERATIVA, tal com l' absència del destinatari en la direcció de lliurament.

En cas d' absència del destinatari i sempre que sigui possible, es deixarà nota de pas amb la informació necessària per acordar un nou lliurament en el domicili del destinatari o les indicacions necessàries perquè aquest vagi a recollir el producte a un determinat lloc. En tot cas, transcorreguts 7 dies des de l' últim intent de lliurament sense que la comanda hagi pogut lliurar-se, aquest serà retornat a origen procedint-se a resoldre el contracte, no podent el comprador reclamar cap reemborsament si la causa de la falta de lliurament fos imputable al comprador.

Garantia i responsabilitats

El venedor lliurarà al consumidor i usuari productes que siguin conformes amb el contracte, d' acord amb el que preveu l' article 116 de la Llei General de Consumidors i Usuaris, responent davant seu de qualsevol falta de conformitat que existeixi en el moment del lliurament

producte. En cas de no conformitat del producte, el comprador tindrà dret, en un termini raonable, a la seva substitució, i si això no és possible, a una rebaixa proporcional en el preu o a la resolució del contracte, essent les despeses que es derivin a càrrec de la cooperativa.

El consumidor i usuari haurà d' informar el venedor de la falta de conformitat en el termini de dos mesos des que en va tenir coneixement. L' incompliment d' aquest termini no suposarà la pèrdua del dret al sanejament que correspongui, essent responsable el comprador, no obstant això, dels danys o perjudicis efectivament ocasionats pel retard en la comunicació.

Selecció dels productes per l' Usuari

Tot Usuari registrat podrà contractar a través del Lloc Web, la compra de productes. El procés de compra a la COOPERATIVA es basa en un carretó virtual, a la qual l'Usuari pot afegir els productes que desitgi adquirir.

Per afegir productes a la cistella de la compra, un cop l'Usuari es troba a la pàgina de descripció del producte i seleccionades les opcions de personalització disponibles, ha de seleccionar l'opció "Afegir al carretó" facilitada. En tot moment l'Usuari pot accedir i modificar el contingut del carretó.

Tramitació de la comanda

Una vegada es trobin al carretó els productes que desitgi adquirir, l'Usuari podrà iniciar la tramitació de la comanda, seleccionant el carretó, opció que mostrarà a l'Usuari el contingut de la cistella virtual, permetent la modificació dels productes seleccionats i la seva eliminació de la cistella de la compra.

L' Usuari s' ha d' assegurar que els productes indicats en pantalla són els que desitja adquirir i seleccionar d' entre les zones geogràfiques llistades la corresponent a la direcció d' enviament. En aquest punt es mostra el preu total dels productes seleccionats i les despeses d' enviament

generats, així com els descomptes aplicables i l' import final d' IVA. Polsant" PASSAR PER CAIXA", l'Usuari accedeix a un panell on haurà d'indicar les dades d'enviament; per prosseguir amb el procés de contractació. L'Usuari ha d'omplir la informació de l'enviament, incloent el seu nom complet, telèfon i adreça, omplint tots els camps marcats com a obligatoris. En aquest apartat l' Usuari podrà incloure les informacions útils que consideri necessàries per al missatger, si bé la COOPERATIVA no pot garantir-ne el compliment. Si l'Usuari desitja que la direcció de facturació sigui diferent a la d'enviament, haurà de marcar la casella "La meva adreça de facturació és diferent a la de lliurament" i omplir la informació corresponent.

En la següent fase del procés de compra, l'Usuari haurà de seleccionar la forma de pagament. En aquest moment s' indica de nou a l' Usuari l' import exacte a pagar, resultant de sumar el preu dels productes, les despeses d' enviament, l' IVA i els descomptes aplicables.

Seguint l'enllaç "REALITZAR LA COMANDA", es conduirà a l'Usuari a la passarel·la de pagament seleccionada. Una vegada tramitat el pagament correctament, es tramitarà la comanda de forma automàtica, confirmant en pantalla la informació de la comanda i enviant un correu electrònic a l'Usuari

confirmant l' operació. Es posarà a disposició de l' usuari la factura corresponent a la seva comanda. En qualsevol cas pot posar-se en contacte amb la COOPERATIVA per sol·licitar-ne una còpia a través de correu electrònic grusco@grusco.net

Preu dels productes i Forma de pagament

Els preus dels productes són els indicats en la descripció que s' adjunta a la fotografia. Tots els preus indicats en la descripció de producte s'expressen en la moneda euro (€) i inclouen l'Impost sobre el Valor Afegit (I.V.A.).

S' estableix com a forma de pagament els mitjans següents:

  • Transferència Bancària Directa.- Realitza el teu pagament directament en el nostre compte bancari. Per favor fa servir la referència de la comanda com a referència de pagament. La teva comanda no serà enviada fins que l'import hagi estat rebut en el nostre compte.

  • Pagament mitjançant targeta de dèbit o crèdit (VISA, MASTERCARD i AMERICAN EXPRESS) a través d'un TPV virtual.

Per utilitzar la targeta de crèdit a través d' un TPV virtual, el comprador ha d' emplenar un formulari indicant el nom del propietari de la targeta, tipus de targeta, data de caducitat de la targeta i codi de seguretat.

La COOPERATIVA no té accés a les dades bancàries vinculades als mitjans de pagament i no coneix ni registra aquestes dades durant l' operació de pagament.

Confirmació de la recepció de l' acceptació

Una vegada finalitzat el procés de compra, l'Usuari rebrà, en l'adreça de correu electrònic designada, la factura dels productes adquirits, la forma d'enviament seleccionada, el número de comanda i la data de lliurament. Així mateix, es farà arribar a l' adreça de correu electrònic facilitada per l' Usuari un enllaç permanent a les presents condicions de contractació.

Dret de desistiment.

Els productes alimentaris disposen en principi, d' un dret de devolució de 14 dies naturals si són adquirits a través d' internet. Aquest és el termini habitual per a qualsevol producte comprat en comerços electrònics, però, en determinats casos la devolució d' un producte alimentari no serà possible, per a la qual cosa s' haurà d' acudir a l' article 103 de la Llei General de Consumidors i Usuaris, en concret, les lletres c) d) i e) contenen les excepcions més importants. Així com a la Guia de la Comissió sobre la Directiva de Consum 2011/83 UE, en la qual es basa la vigent Llei General de Consumidors i Usuaris.

Les devolucions de productes es faran sempre a través d' agències de transport.

L'Usuari disposa d'un termini de 14 dies naturals des de la recepció dels productes per informar de la devolució dels productes, en l'exercici del seu dret de desistiment i retornar-los al venedor, remetent un correu electrònic a grusco@grusco.net, i especificant com a assumpte "Desistiment- Devolució". L'Usuari haurà de fer constar nom i DNI, identificació de comanda i els productes que vol retornar, així com el mitjà de pagament que va utilitzar.

L'Usuari podrà retornar les unitats del producte que no han estat tastades i en perfecte estat (no danyades, ensumades o obertes per l'Usuari), correctament protegides i, preferiblement en el seu embalatge d'origen. Després de la comprovació per part de La COOPERATIVA del bon estat dels productes es procedirà al reemborsament de l'import corresponent a les unitats retornades en un termini màxim de 14 dies naturals utilitzant el mateix mitjà de pagament que l'Usuari va utilitzar per a la compra inicial. Aquesta garantia no s' estén a les despeses de transport de la devolució, que aniran a càrrec de l' Usuari.

En tot cas és responsabilitat del client verificar que la mercaderia hagi estat lliurada en perfecte estat. Rebuts els productes sobre els quals recau el desistiment i verificat el seu correcte estat, La COOPERATIVA retornarà a l'Usuari les sumes abonades en un termini màxim de 14 dies naturals. Els productes que no conservin el seu embalatge original podran patir una depreciació. La COOPERATIVA reemborsarà les sumes abonades per l'Usuari. El cost de la devolució del producte serà a càrrec de l'Usuari.

Per exercir el dret de desistiment l'usuari també pot utilitzar el formulari posat a la seva disposició al Lloc Web.

Atenció al client. Reclamacions

La COOPERATIVA posa a disposició de l'Usuari per atendre les seves consultes o reclamacions les següents dades de contacte,

Contacte postal: AGRÍCOLA DEL CAMP SANTA BÀRBARA, SCCL

Passeig Escoles, 71, 43570-Santa Bàrbara, Tarragona, España.

Contacte telefònic: (34) 977718069

Contacte electrònic: grusco@grusco.net

Legislació aplicable i jurisdicció competent

Aquestes Condicions Generals es regiran i interpretaran conforme a la legislació espanyola. La COOPERATIVA i l'Usuari acorden sotmetre qualsevol controvèrsia que pogués suscitar-se de la prestació dels productes o serveis objecte d'aquestes Condicions Generals al domicili de l'Usuari.

En cas que l'usuari tingui la consideració de consumidor, com a alternativa a l'ordre jurisdiccional, La COOPERATIVA i usuari podran acordar sotmetre la controvèrsia generada a, El Sistema Arbitral de Consum, tal com disposa el Reial decret 231/2008, de 15 de febrer, pel qual es regula el Sistema Arbitral de Consum, a través d'aquest enllaç https://www.consumo.gob.es/es/consumo/sistema-arbitral-consumo

La Plataforma de resolució de litigis en línia de la Unió Europea a què es refereix el Reglament (UE) nº 524/2013 del Parlament Europeu i del Consell, de 21 de maig de 2013 i l'article 40.5 de Llei 7/2017, de 2 de novembre, per la qual s'incorpora a l'ordenament jurídic espanyol la Directiva 2013/11/UE,  del Parlament Europeu i del Consell, de 21 de maig de 2013, relativa a la resolució alternativa de litigis en matèria de consum, a través d' aquest enllaç https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=ES

Seguretat i Confidencialitat

La COOPERATIVA garanteix la seguretat i confidencialitat en totes les seves comunicacions amb els seus clients. Totes les operacions de pagament online, en el cas que es produeixin, es realitzen a través d'un servidor segur, basat en l'estàndard SSL que protegeix les dades davant intents de violació per tercers. La COOPERATIVA garanteix la protecció i confidencialitat de les dades personals, domiciliàries, de pagament i de qualsevol altre tipus que ens proporcionin els nostres clients d'acord amb el que disposa la normativa de protecció de dades vigent en cada moment i la política de privacitat publicada al Lloc Web.