El lloc web del venedor recull informació personal dels seus clients, incloent-hi cookies. Els clients pot desactivar les cookies seguint les instruccions del seu propi navegador.Les dades recollides pel venedor s'utilitzarà per tractar el seu comandes a través del lloc WEB, gestionar compte del client, analitzar les comandes i, si el client tria aquesta opció, enviar correus electrònics amb finalitats promocionals, butlletins de notícies, ofertes promocionals o informació sobre les vendes especials, excepte si el client no desitja rebre aquest tipus de comunicacions del venedor.


Les dades del client es mantindràn confidencials pel venedor d'acord amb la seva declaració a l'agència de protecció de dades espanyola, les necessitats del contracte i la llei.

Els clients poden optar en qualsevol moment per accedir al seu compte i modificar les seves preferències clicant l'enllaç proporcionat per a aquesta finalitat a sota cada oferta rebuda per correu electrònic.

Les dades poden ser comunicades, totalment o en part, als proveïdors del venedor que intervenen en la sol·licitud. 

D'acord amb el 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter Personal i més concretament que estableix en els articles 15 i 16, el client disposa d'un dret d'accés, rectificació, oposició (per raons legítimes) i supressió d'aquestes dades personals. Vostè podrà exercir aquest dret enviant un correu electrònic a l'adreça: grusco@grusco.net, o enviant un correu electrònic a Passeig de les escoles, 71.

El client ha de ser capaç de justificar la seva identitat, bé mitjançant un DNI, o enviant al venedor una còpia del mateix.